Viimeisimmät artikkelit

Kaunis messinkinen kattovalaisin
  • 29 Sep, 2022

Mikäli kaipaat lämpöä sisustukseen, voit valita kotiisi messinkisiä yksityiskohtia. Messingillä tarkoitetaan kuparin ja sinkin seosta, jonka värisävyt vaihtelevat jopa voimakkaanpunaisesta vihertävänkeltaiseen sekä vaaleankeltaiseen. Värisävyihin saadaan vaihtelua säätelemällä käytetyn kuparin määrää, joka tuo lisää punaisuutta värisävyihin. Messinki on värinä sekä näyttävä että tunnelmallinen, joten se onkin hyvä valinta monenlaisen sisustuksen elementiksi. Kaunis messinkinen kattovalaisin toimiikin oikeana katseenvangitsijana sekä tunnelman luojana. Messinkinen valaisin sopii trendikkäälleMessinki sopii värinä kauniisti moneen eri sisustukseen. Sen avulla voit luoda vanhan ajan antiikkista, maalaisromanttista tunnelmaa tai erikoisempaa industrial -tyyliä.

Millainen on sopiva kattovalaisin keittiöön?
Millainen kattovalaisin keittiöön?
  • 17 Aug, 2022

Kattovalaisin keittiöön on tärkeä valinta käytännöllisyyden ja estetiikan kannalta. Keittiössä tehtävät askareet, kuten reseptikirjan lukeminen ja tiskaaminen, edellyttävät ennen kaikkea tehokasta valaistusta. Keittiön sanotaan olevan kodin sydän ja siellä aikaa vietetään myös paljon päivittäin. Sen vuoksi moni miettii keittiön valaistusta myös esteettisestä näkökulmasta. Kaunis kattovalaisin tai valaisimet antavat keittiölle ilmettä ja ovat osa keittiön sisustusta. Miten keittiössä onnistuu yhdistämään molemmat ominaisuudet? Kattovalaisin keittiöön huomioitava jo sähkötöissäKeittiön valaistuksen suunnittelu on hyvä aloittaa työvalojen suunnittelusta.

Paperivarjostin tuo pehmeää valoa.
Paperivarjostin kodin kaunistimena
  • 20 Jul, 2022

Paperivarjostin on samaan aikaan sekä näyttävä että hyödyllinen sisustuselementti. Se on klassinen, ajaton sekä tyylikäs. Useimmiten se on väriltään valkoinen tai vaalea ja näin ollen se rauhoittaa sisustusta tuoden samalla kevyen ja raikkaan ilmeen. Paperivarjostimen ei tarvitse välttämättä toimia edes lamppuna, sillä usein se voi sopia sisustukseen myös ihan omana itsenään. Varjostimia on saatavilla eri kokoisina ja eri muotoisina. Paperivarjostin tunnelman luojanaPaperivarjostimen tuoma valo suodattuu kauniisti paperin lävitse ja tuo tilaan tunnelmallisen sekä pehmeän valaistuksen.

Pienen huoneen sisustusratkaisu
Yksiön sisustus
  • 21 Sep, 2021

Yksiön sisustus tilaihmeeksi Pieneen tilaan ei millään voi loihtia lisää neliöitä, mutta sinulla on mahdollisuus ottaa kaikki hyöty irti omistamistasi neliöistä. Yksiön sisustusratkaisut keskittyvät pääasiassa siihen, miten huonekalut sijoitellaan oikein, ja millaisia huonekaluja pieneen tilaan kannattaa hankkia. Jos huonekaluja on kotona liikaa, tila tuntuu ahtaalta. Yksi hyvä idea on hankkia suuri parvisänky, etenkin silloin jos katto on korkea. Suuri parvi tuo pieneen tilaan tilantuntua, sillä sänky ei vie lattiatilaa. Parven alle voi sijoittaa joko työpöydän tai sohvan omien toiveiden mukaisesti.

Työpöydän valaistus
Paras valaistusvoimakkuus kodin eri tiloissa
  • 10 Aug, 2021

Valaistusvoimakkuudella on paljon merkitystä siinä, miten ihminen viihtyy kodin eri tiloissa. Valaistuksella voidaan korostaa kodin eri tiloja ja luoda tunnelmaa eri huoneisiin, mutta sillä on myös käytännöllisempi merkitys. Riittävän hyvä valaistus auttaa siinä, että näemme lukea kirjoja, laittaa ruokaa ja vaikka meikata ilman, että silmät rasittuvat liiaksi. Onkin tärkeää kodin valaistussuunnitelmaa tehdessä miettiä niitä tiloja, joihin kaivataan kirkkaampaa valaistusta ja niitä, joissa valaistuksen tulisi olla hämärämpi. Huoneet, jotka kaipaavat useampia valojaSuurempi valaistusvoimakkuus on tärkeää etenkin keittiössä ja eteisessä.

Kodin sisustusideat
  • 08 Feb, 2021

Kodin sisustusideat voivat olla pieniä ja yksinkertaisia. Parhaimmat yksiön sisustusideat muodostuvat erilaisista tilanjakajista, jotka toimivat samaan aikaan säilytysyksikköinä. Tärkeintä kuitenkin on, että tilaa ei ahdata täyteen huonekaluja niin, että siellä ei edes mahdu liikkumaan. Pienen tilan saa toimivaksi, kun käyttää keveitä huonekaluja sekä sellaisia, joita voi käyttää monitoimisesti esimerkiksi istuimena tai pöytänä, tarpeen mukaan. Seinään kiinnitettävät valaisimet eivät vie lattiatilaa ja niihin on helppo vaihtaa lamppukin. Peilit tuovat aina lisää tilan tuntua.

Sisustustrendit
  • 08 Feb, 2021

Sisustustrendit myötäilevät tänä päivänä muitakin esillä olevia trendejä. Kodin sisustamiseen vaikuttavat ekologisuus, eettisyys sekä lähituotanto. Näin kaunis koti saa sisustustarvikkeet läheltä, jopa paikalliselta valmistajalta. Kestävä kulutus tarkoittaa, että kaikkea ei tarvitse ostaa heti, vaan pikku hiljaa muuton jälkeen ja hyvin harkitusti. Kotia voi rakentaa perityillä kalusteilla, matkoilta löytyneillä esineillä tai arvokkaammalla designilla. Arvokkaammat tuotteet säilyvät sisustuksessa yleensä kauemmin eikä niitä vaihdeta kovin äkkiä uuteen. Sisustusta rakennetaan kuin palapeliä eikä se ole heti valmis.

Kodin sisustus
  • 08 Feb, 2021

Kodin sisustus luo viihtyisyyttä kotiin. Tutustu verkkokauppamme monipuolisiin kodinsisustustuotteisiin ja parhaisiin sisustusvinkkeihin, joiden avulla kodin sisustus netistä käsin on helppoa. Monipuoliselta sivustoltamme löytyy hyvin monien eri jälleenmyyjien tuotteita, joka tekee valikoimasta monipuolisen. Löydät joukosta taatusti myös omaan tyyliisi ja kotiisi sopivia tuotteita ja sisustusideoita! Kodin sisustus ja inspiraatioKodin sisustus on hyvin tärkeä osa kotia, koska se luo tunnelman koko kotiin. Monet viettävät kotona hyvin suuren ajan vapaa-ajastaan – ja esimerkiksi etätyöntekijät tai kotivanhemmat vielä sitäkin suuremmat ajan –, joten on tärkeää tehdä kodista itselleen viihtyisä ja rauhallinen paikka.

Makuuhuoneen sisustukseen vaikuttaa paljon myös sen koko
Makuuhuoneen sisustusideat eri persoonallisuuksille
  • 08 Feb, 2021

Makuuhuoneen sisustaminen ei ole helppo tehtävä. Makuuhuone on tarkoitettu rauhoittumiseen, joten räikeät värit eivät välttämättä ole kaikkein paras valinta. Kuitenkin pelkkiä pehmeitä värejä käyttämällä voi lopputuloksesta tulla vaisu. Makuuhuone on yleensä myös yksi talon pienimmistä huoneista, mikä luo omat haasteensa sisustukseen. Tärkeintä kodin sisustuksessa on tuntea olonsa hyväksi valitsemiensa tavaroiden keskellä, joten kaikkein eniten sisustukseen vaikuttaa sisustajan persoonallisuus. Värien käyttöä voisi verrata esimerkiksi ääniin, osa meistä vaatii nukkuakseen täydellistä hiljaisuutta, kun taas toinen ei saa nukuttua ilman taustamelua.

Elämä saa näkyä olohuoneessa
Olohuoneen sisustaminen - anna persoonallisuuden näkyä
  • 08 Feb, 2021

Suomalaiset ovat perinteisesti olleet innostuneita skandinaavisesta sisustustyylistä. Siihen kuuluvat neutraalit värit, kuten valkoinen, musta ja harmaan sekä ruskean eri sävyt. Myös puu on monen suosikki, kun puhutaan esimerkiksi kalusteiden väristä. Kalusteiden ei tarvitse olla maalattuja, vaan puupinta sopii hyvin moneen suomalaiseen olohuoneeseen. Olohuoneen sisustusideat voivat kuitenkin poiketa perinteisestä suomalaisesta sisustustyylistä. Olohuoneen sisustuksen suhteen voi olla räväkkä ja suosia esimerkiksi räikeitä väriä ja suuria kuvioita tapetissa. Olohuoneessa tulee olla tilan tuntuaOlohuoneen sisustaminen on hyvä aloittaa suunnittelusta ja mittaamisesta.