Paperivarjostin kodin kaunistimena

  • 20 Jul, 2022
Paperivarjostin tuo pehmeää valoa.

Paperivarjostin on samaan aikaan sekä näyttävä että hyödyllinen sisustuselementti. Se on klassinen, ajaton sekä tyylikäs. Useimmiten se on väriltään valkoinen tai vaalea ja näin ollen se rauhoittaa sisustusta tuoden samalla kevyen ja raikkaan ilmeen. Paperivarjostimen ei tarvitse välttämättä toimia edes lamppuna, sillä usein se voi sopia sisustukseen myös ihan omana itsenään. Varjostimia on saatavilla eri kokoisina ja eri muotoisina.

Paperivarjostin tunnelman luojana

Paperivarjostimen tuoma valo suodattuu kauniisti paperin lävitse ja tuo tilaan tunnelmallisen sekä pehmeän valaistuksen. Pehmeä valaistus taas tuo usein mieleen lämmön, joka tuo mukavan tunteen. Valaistus on tärkeä osa tunnelman luomisessa ja sillä on hyvin suuri vaikutus siinä, miten ihminen viihtyy kodin eri tiloissa. Valaistus riippuu kuitenkin aina tilan käyttötarkoituksesta.

Pöytävalaisin on erinomainen valo eri käyttötarkoituksiin. Se sopii hyvin esimerkiksi täydentämään valon puutetta työn tekoa varten, toimii tyylikkäänä yleisvalona tai sopii hyväksi lukuvaloksi yöpöydälle. Sitä on helppo siirtää paikasta toiseen tarpeen mukaan. Se sopii hyvin sisustuksen tueksi ja sillä on helppo kohdentaa valoa juuri tarpeen mukaan.

Valaistus on tärkeä osa sisustusta

Usein ei tule ajatelleeksi kuinka iso rooli valaisimilla ja valoilla onkaan sisustuksessa. Sisustajat sanovat valon olevan yhtä tärkeä elementti kuin esimerkiksi värit ja muodot. Etenkin pohjoismaiden pimeissä illoissa hyvä valaistus on erittäin tärkeää. Valoilla voi muuntaa kodin tunnelmaa suuresti ja täydentää pimeitä kohtia.